Portløsninger for alle behov

Sollihøgda Portservice skreddersyr kvalitetsløsninger for både næring, offentlig sektor og sameier.

Service- og vedlikehold Be om pristilbud

Porter for alle formål og behov

Har du behov for en portløsning utført av en profesjonell aktør? Sollihøgda Portservice er din samarbeidspartner for små og store oppdrag i områdene rundt Drammen, Hønefoss og Oslo. Nærhet og god service til våre kunder er noe vi fokuserer på. Ta kontakt i dag for en hyggelig prat vedrørende ditt neste prosjekt.

Leddheiseporter

En meget fleksibel portløsning for de fleste industrier. Leddheisporten er av type ISO 40 og kommer i mange varianter og størrelser. Kontakt oss så hjelper vi deg med å skreddersy porten etter ditt behov, deriblant med eller uten dører og et bredt utvalg vindusløninger.

Rulleporter

Robuste isolerte og uisolerte rulleporter for forskjellige behov. Porten leveres i mange varianter og fargevalg. Ta kontakt så vil våre medarbeidere vil hjelpe deg med å finne den beste løsning for ditt behov.

Foldeporter

Vår foldeport kommer i både manuell og motorisert utgave. Porten er av høy kvalitet og leveres både i to, tre, fire og fem-delt utgave. Velg selv om du vil ha med eller uten dør og isolerte glass.

Skyveporter

Skyveporter tilsvarende den tidligere Norport SK 301

SKYVEPORTER

Skyveporter type SK301-10 spesialutviklede skyveporter for høy drift, passer til f.eks.  P-hus og fellesgarasjer hvor det er behov for rask og drift sikker løsning.

Bygges i PU60 elementer.

Om ønsket levert på frittstående galge som hindre støyforplanting til ovenforliggende leiligheter / butikker.

Ta kontakt og våre medarbeidere vil hjelpe deg med å finne beste løsning for prosjektets behov.

 

Vi produserer også skyveporter passende for landbruket, manuelle og motoriserte.

 

 

 

Brannrulleporter

Rulleporter spesiallaget for industri og næring. Ypperlig for lokaliteter med brannkrav som for eksempel kjøpesenter, parkeringsanlegg og industribygg.  Leveres som uisolert og isolert alternativ med enkel eller dobbel sjalusi.

Branngardiner

Reduser faren for spredning av brann og farlige gasser med brann- og røykgardiner. Gardinene er et automatisk og fleksibelt sikringssystem som hindrer gjennomtrenging av varme, røyk og gasser og er testet i opp til 240 minutter ved 1000 °C.

Brannleddporter

Vår brannsikre leddheisport er ypperlig der hvor det ikke kan brukes skyveport. Bruk gjerne brannleddport på plasser hvor det lagres farlig gods og på andre utsatte plasser med høy brannfare. Leveres med integrert gangdør.

Sikkerhetspullerter

Ønsker du å vite mer om våre porter eller servicetjenester?

Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningen for ditt behov.

Kontakt oss